Hogyan kell játszani a póker?

66 views
0
0 Comments

Ha egy nagy potban vagy, akkor óvatosabbnak kell lenned. Ha egy kis edényben vagy, több kockázatot vállalhatsz. A pénz mennyisége a potban: Minél több pénz van a potban, annál fontosabb, hogy jó fogadási döntést hozzunk. Például, ha négy ember van az asztalnál, és nagy téted van, tíz zsetont fizetsz, hogy a kezedben maradj. Minden nagy tét hét kártyából áll az asztalon, és a tétre készpénz összege a játékosok számától függ (ha nincs korlát).

A játékos A most dönthet arról, hogy folytatja-e a játékot vagy sem. Ha megsérti, nem fizet semmit. A flop lezárása után ellenőrizheted vagy fogadhatod. Ha ellenőrzi, azt mondja, hogy nem fogja játszani a kezét, amíg a forduló jön A flop az első négy kártya, amelyet a játék minden játékosának osztanak ki. Ezekkel a változatokkal elkezd játszani egy három kártyás kézzel, és fel kell választania az egyiket, hogy teljes nézetben feltárja.

Sok helyen, hogy kaszinók lesz ez a játék elérhető, különösen azok, Dél-Amerikában. Ugyanúgy játszik, mint a videó póker, kivéve, hogy meg kell választani egy alacsony kezdő kéz játszani a játékot. Ez a pókerváltozat megtalálható a Las Vegas Strip-en, Ázsiában és a világ többi részén. A póker második változata, amelyet az egész világon látni fog, a magas alacsony játék.

A következő három kártya, amit feltár, szintén az Ön által választottnak kell lennie, és így tovább, amíg az utolsó kártya, amely feltárja a kiválasztott kezét, feltárul. Most már képes lesz arra, hogy tájékozott döntést hozzon arról, hogy folytatja-e a játékot. Ha úgy dönt, hogy hívja a vakot, akkor ki kell fizetnie a maximális befizetést, de képes lesz látni az összes többi játékos kártyáját.

Miután meghozta a döntést, akkor nem lesz képes látni, hogy mi a többi játékos, így meg kell, hogy a lépés vak. Ha úgy dönt, hogy összecsukja, akkor nem kell fizetni a maximális buy-in, de nem lesz képes látni a többi játékos kártyáit. Meg kell támaszkodnia az olvasásra és az intuícióra, amikor összehajlik.00 blinds. Ez az oka annak, hogy ezt a játékot a kaszinókban játsszák.

Ezzel a verzióval a kéz játék, akkor van szükség, hogy egy limit a bankroll, akár 100, 250, 500 vagy 1000 dollár. Pot Limit pontosan azt jelenti, hogy: Csak egy bizonyos összeget fektethet be, és így bármikor elveszítheti az egész tétet. A legjobb, ha olyan barátokkal játszik, www.comparebuzz.net akik szintén megpróbálják megszerezni a saját tétjét. Ha gyenge játékos vagy, és kezet kell játszanod, nem akarsz túl sokat fogadni, mert nehezebb egy jobb kezet összetörni az erős pozícióból.

A check raises a legjobb módja annak, hogy fogadjon / fold.

Eilis Desola Asked question July 17, 2023